Laatste uurtjes ZA en op weg naar huis

2 Comments

Na een laatste ontbijtje op het terras van ons hotel in de zon, was het koffers pakken geblazen. Ik zei het al eerder, zo’n laatste dag is wat ons betreft altijd was rusteloos, zeker na ruim drie weken vakantie. Je kijkt er dan ook weer erg naar uit om lekker naar huis te gaan. Derwent House hotel is heel relaxed en ze zijn je met alles erg terwille. Hoe laat denken jullie uit te checken? Hmmm, 12:30? Is dat mogelijk? Geen probleem. Geniet nog even lekker van onze tuin en dan zien we je straks wel. Hoe fijn is het dat je niet behoorlijk vroeg al van je kamer af moet en dan nog tot 23:15 hebt voor je vliegtuig vertrekt.
Op het bed van onze hotelkamer hebben we uiteindelijk de complete ‘big five’ nog even op de foto vast gelegd. 🙂 Ook nog een uurtje in de tuin aan het zwembad in de zon gezeten.

Om half één hebben we afscheid genomen van de mensen van het hotel en zijn we in de auto gestapt. We hadden Constantia nog op ons lijstje staan en daar hebben we geluncht bij Chardonnay Deli, een restaurant op het wijngoed Uitsig. Daar hebben we nog een paar fijne uurtjes doorgebracht en zijn toen naar het vliegveld gereden.
Daar waren we tegen vijf uur, auto ingeleverd, akkefietje met Hertz opgepakt en ik hoop goed afgehandeld. Ze hadden de borgsom niet op mijn credit card gereserveerd maar all afgeschreven. Wordt terug gestort is mij beloofd, maar heb ook een rechtstreeks mailadres van de manager als het mis gaat. Dat had ik eerder al zo afgestemd met ING, voor het geval dat…
Nu de wachttijd tot het inchecken maar benut om ons blog bij te werken en af te sluiten.
Dit was de laatste. Morgen begint het normale leven weer.
We hebben een geweldige reis gemaakt waar we levenslang de mooiste herinneringen aan zullen over houden.

2 Replies to “Laatste uurtjes ZA en op weg naar huis”

  1. Wat was het een feest om zo alles mee te kunnen lezen en de foto’s te zien (naast jullie dagelijkse app updates en de belletjes af en toe uiteraard) Fijn dat jullie zo genoten hebben! Kijk er naar uit om jullie morgen weer te zien!

  2. Wat een ‘droom’ vakantie hebben jullie gehad. Ik heb genoten van de verhalen en zeker ook van de prachtige foto’s. Goede thuisreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *